O MENI

Sem Marinka Stanković in sem terapevtka za zdravo hrbtenico (certifikat IST – terapevt za zdravo hrbtenico®). V svojem razvoju sem se na poti do svojega poslanstva preizkusila v marsikateri vlogi, ki me je izoblikovala v to, kar sem danes.

Vedno sem bila vedoželjne narave zato sem v času svojega šolanja in po njem preizkusila marsikatero delo, vse od več letnega varstva, do Slovenske vojske, kjer sem opravila selekcijo za častnike. Vse to je pripomoglo k mojemu dojemanju in razumevanju tega, kakšen čudež je naše človeško telo.

Že od nekdaj pa me je pot vodila v raziskovanje anatomije, fiziologije in patologije zato se še danes v mojih prostorih skrivajo okostnjak Marjan, knjige, plakati, meridianski in podobni pripomočki. Na visoki šoli za storitve sem leta 2015 diplomirala, a me je pot vodila čisto drugam, celo med vojake pa tudi v Wellnesse. V enem izmed njih sem dobila posebno priložnost in tam svoje znanje nadgradila pod mentorstvom mag. Marine Korošec, ustanoviteljice e-sanatorija za zdravo hrbtenico®. Z veliko truda sem pridobila certifikat z IST terapevta za zdravo hrbtenico s katerim sem lahko samostojno pričela tudi z izvajanjem tretmajev. Mentorici je znanje s kitajske predal Dr. Yi Zheng, ki je ekspert Kitajske tradicionalne medicine s poudarkom na unikatnem kitajskem pristopu za upočasnitev staranja in s strani kitajske vlade priznan kot specialist za zdravljenje neozdravljivih bolezni.

V preteklih letih sem se soočala z ljudmi, ki se srečujejo z izzivi, z dolgoletnimi bolečinami in prav vsi so pred tem že poiskali pomoč drugje. Prav zato se mi zdi pomembno, da svojo poslanstvo nadaljujem in tako ponudim celostno individualno obravnavo, ki nas skupaj pripelje do vzrokov za težave in ne odpravi le posledic. Le na ta način seveda lahko poskrbimo, da se odpravijo dolgotrajno in lahko spet vzljubite svoje življenje. V kolikor ste med njimi, me prosim kontaktirajte na info@zdravahrbtenica.si ali pa preko kontaktnega obrazca.

Vabljeni v zaprte podporne Facebook skupine v katerih lahko prejmete pomoč na daljavo v obliki člankov, video vsebine, slikovnih in pisanih nasvetov. Na ta način lahko skrbite za vsakodnevno osveščanje o tistih drobnih stvareh na katere velikokrat pozabimo.

Strokovne sodelavke

Klavdija Slapar, diplomirana babica, IBCLC® svetovalka za dojenje (International Board Certified Lactation Consultant®) ter (kmalu) magistra zakonskih in družinskih študij.